Observans

Projektcég, Szellemi Műhely, Képzési Vállalkozás, Szakmai Szolgáltató

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Felnőttképzési tanácsadás

E-mail Nyomtatás PDF
Tartalomjegyzék
Felnőttképzési tanácsadás
Képzésszervezés
Program engedélyezés és akkreditáció
Képzési bróker tevékenység
Minden oldal

A felnőttképzési tanácsadással kapcsolatos szolgáltatásainkat azoknak ajánljuk, akik fontosnak tartják a jogszerű és megbízható működést, de idejük értékesebb annál, hogy a jogszabályi megfeleléssel, adminisztrációs tevékenységekkel kapcsolatos tudásukat ne profi forrásból szerezzék meg.

 


Képzésszervezés

Képzésszervezési szolgáltatásunk során átvállaljuk a képző intézmény résztvevői és képzési adminisztrációval kapcsolatos tevékenységeit. A DOCUMENTA.HU saját fejlesztésű felnőttképzés-szervező és adminisztrációs rendszerünk és a képzési adminisztrációban, a jogszabályok alkalmazásában jártas munkatársaink biztosítják a szolgáltatás hatékonyságát és a megbízhatóságát.


Program engedélyezés és akkreditáció

Számunkra – mint képzésmódszertani, tartalomfejlesztő szervezet számára – fontos kihívás a programfejlesztés. A jó program olyan partitúra, amiből a kevésbé professzionális karmester is jó képzést visz színre. Jó programot írni csapatjáték. Szívesen vállalkozunk a koordinátori, módszertani tanácsadói szerepre. A programötlet kimunkálásra került a formalapok kitöltése tényleg gyerekjáték.


Képzési bróker tevékenység

Az Observans Képzési Szolgáltató Kft. képzési specialista: a képzési tevékenységet nyújtó és képzési tevékenységet vásárló szervezetek szakmai beszállítója. Számos képző intézménnyel állunk kapcsolatban, képesek vagyunk értékelni szakmai teljesítményüket. Vállalkozunk arra, hogy megbízóink elvárásait érvényesítsük a képzési szolgáltatások megvalósítóinak kiválasztásában. Ezt a tevékenységet független szakmai szervezetként végezzük.