Observans

Projektcég, Szellemi Műhely, Képzési Vállalkozás, Szakmai Szolgáltató

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size

Mire való a DOCUMENTA.HU képzésszervezési és adminisztrációs rendszer?

E-mail Print PDF
There are no translations available.

A képzési tevékenység az információ, a tudás átadásának professzionális folyamatait fogja össze olyan egységes rendszerré, amelyet a képzési cél elérésének rendel alá a képző intézmény/szervezet. A képzési tevékenység egységes rendszerét a képzési program írja le.

A DOCUMENTA.HU olyan – saját fejlesztésű – informatikai alkalmazás, amely

 • a képzési programot állítja a képzésszervezés középpontjába,
 • alkalmazásával radikálisan csökken az adminisztrációra fordított idő,
 • segítségével a tárolt adatok, információk a képzési folyamatok és a tájékoztatási folyamatok szolgálatába állíthatóak.

Miért hasznos?

 1. Egységes rendszerben kezeli a képzésben résztvevők: az oktatók, a képzési partnerek (képzési szolgáltatások igénybevevői) adatait. Ezzel biztosítja a partnerekkel való hatékony kommunikáció alapjait.
 2. Lehetőséget biztosít a képzési programok kidolgozására, tárolására és nyomtatására.
 3. Integrálható a honlapra, így megteremti az alapját a web alapú tájékoztatásnak. Biztosítja az elektronikus tájékoztatás, képzésre jelentkezés lehetőségét honlapon keresztül.
 4. Biztosítja a képzési program, a felnőttképzési szerződés, a szolgáltatási szerződés, és a képzési dokumentáció koherenciáját. Ezzel garantálja a jogszabályok szerinti biztonságos működést, és a képzési folyamatok intézményen belüli nyomon követhetőségét.
 5. Biztosítja a jogszabályi változásokhoz való folyamatos alkalmazkodást, célul kitűzve a fölösleges adminisztrációs terhek csökkentését.
 6. Egyszerű és áttekinthető rendszer, amely biztosítja a gyors használatbavételt.
 7. Rugalmas, és bővíthető, ezért akár az alkalmazott dokumentumokat tekintve, akár egyéb adminisztrációs igényeket figyelembe véve testre szabható.


Amennyiben további információra lenne szüksége érdeklődjön az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it e-mail címen!