Observans

Projektcég, Szellemi Műhely, Képzési Vállalkozás, Szakmai Szolgáltató

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Online jelentkezés

E-mail Print PDF
There are no translations available.

A "Regisztráció" fülre kattintva regisztrálhat, jelentkezhet képzéseinkre, programjainkra!
 
Tudnivalók a regisztráció és az online jelentkezés módjáról:
  •  Az online jelentkezési lap használatához az e-mail címére és egy jelszóra lesz szüksége. Javasoljuk, hogy a regisztráció során ne az e-mail címéhez tartozó jelszavát adja meg. Olyan e-mail címet adjon meg, amelyet sűrűn használ, mert a képzéssel kapcsolatos minden további tájékoztatást erre a címre küldünk majd.
  • Amennyiben még nem regisztrált, kérjük, kattintson a "Regisztráció" linkre, és töltse ki a regisztrációhoz szükséges adatokat! Ez után fog tudni a kínálatunkban szereplő képzések valamelyikére jelentkezni.
  • Amikor jelentkezik egy képzésre, az online jelentkezési lap felületén listaszerűen megjelenik az adott képzés címe, kódja, helyszíne, kezdete és a jelentkezés dátuma. Így nyomon tudja követni, hogy mely képzésre mikor jelentkezett, illetve jelentkezését törölheti. Jelentkezés során automatikusan töltődik fel minden adata a képzési adatbázisunkba, így Önnek további tennivalója nincs mindaddig, amíg munkatársunk nem keresi.
  • A rendszer jelzi, hogy Ön be tudott még jelentkezni a képzésre, avagy várólistára került. Erre kérjük, feltétlen figyeljen a félreértések elkerülése végett!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező, ezen mezők kitöltése nélkül nem tudjuk elfogadni regisztrációját, valamint jelentkezését.

 

 

A részvételi díjat kérjük átutalás útján kiegyenlíteni, a közlemény rovatban tüntesse fel a program megnevezését és dátumát. A befizetett összegről kiállított számla a műhelymunka napján személyesen átvehető. A program díjának befizetésére a helyszínen, készpénzben is lehetőséget biztosítunk. A programon azok vehetnek részt, akik a részvételi díjat megfizették.

Bankszámlaszám: Kereskedelmi és Hitelbank Rt. 10403112-00018233-00000001.

A programra jelentkező tudomásul veszi, hogy a jelentkezés egyben a rendezvény díjára vonatkozó fizetési kötelezettséget is jelent. A részvétel lemondását csak írásban, a rendezvényt megelőző 5. munkanapig fogadjuk el, ezt követő lemondás esetén a teljes részvételi díjat meg kell téríteni, de személycserére lehetőséget biztosítunk.

Last Updated on Monday, 05 December 2011 13:12